Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunları ve Toplumsal Hizmet, Ruhsal Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Psikoloji ve Sosyoloji alanlarında mezun 15 Toplumsal Hizmetler Müfettiş Yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilan ile müracaat koşullarından tarihine kadar merak edilen tüm bilgileri açıklayan kurum, adaylardan en az 70 KPSS puan kaidesi arıyor. İşte 2022 kontratlı işçi alımı bilgileri…
Toplumsal Hizmetler Müfettiş Yardımcısı alımı müracaatları e-Devlet üzerinden Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı – Meslek Kapısı Kamu İşe Alım ve Meslek Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinde online olarak gerçekleştirilecek.
Postayla ve öteki biçimlerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.
MÜRACAAT EKRANI
Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı, kontratlı işçi alımı 3 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 14 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek
Toplumsal Hizmetler Müfettiş Yardımcısı alımı müracaatları e-Devlet üzerinden Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı – Meslek Kapısı Kamu İşe Alım ve Meslek Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinde online olarak gerçekleştirilecek.
Postayla ve öteki biçimlerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.
MÜRACAAT EKRANI
Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı, kontratlı işçi alımı 3 Ocak 2022 tarihinde başlayıp 14 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci hususundaki genel koşulları taşıması,
Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Toplumsal Hizmet, Ruhsal Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Psikoloji yahut Sosyoloji alanlarında en az dört yıl lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Konseyi tarafınca kabul edilen yurt haricindeki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafınca 2020 ve 2021 senelerında yapılan Kamu Çalışanı Seçme İmtihanlarının (KPSS A Grubu) birinden Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunları için KPSS P-48 puan cinsinden 70 (yetmiş) ve üzerinde, Toplumsal Hizmet, Ruhsal Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Psikoloji yahut Sosyoloji alanlarında en az dört yıl lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar için KPSS P-3 puan cinsinden 70 (yetmiş) ve üzerinde puan almış olmak kaydıyla;
– Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunları için en yüksek puanlı 240 kişi,
– Toplumsal Hizmet, Ruhsal Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Psikoloji yahut Sosyoloji alanlarında en az dört yıl lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarından mezun olanlar için en yüksek puanlı 60 kişi, içerisinde yer alması (Son sıradaki adayla tıpkı puana sahip adaylar da imtihana kabul edilir),
Giriş imtihanının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü prestijiyle otuz beş yaşını doldurmamış olması,
Sıhhat durumu yurdun her yerinde nazaranv yapmaya ve hür türlü iklim şartlarında seyahat etmeye elverişli bulunması, Gerekmektedir.