Aziz Yıldırım duyurdu: Kongreye katılmıyorum

Exxo

New member
Fenerbahçe eski Lideri Aziz Yıldırım, yarın başlayacak Olağan Genel Konseyi öncesinde maraton tribün tarafındaki otoparkı kullanma isteklerinin mevcut idare tarafınca geri çevrilmesi sebebiyle kongreye katılmayacaklarını duyurdu.

Yıldırım, “Sizlerin malumu olduğu üzere genel heyet tertibi bir teamül olarak yüksek divan şurası liderinin koordinesinde idare şurası tarafınca yapılmaktadır. Yarın yapılacak genel konseye katılmak için divan heyeti liderimiz ile temasa geçerek toplantıya katılacak eski yöneticilerimiz için maraton tribün tarafındaki otoparkı kullanma isteğinde bulunduk.

Sayın Vefa Küçük teamüllere uygun bu isteğimizi kabul ederek bize maraton tribün tarafınca hudutlu sayıda yer tahsis edilebileceğini söylemiş oldu. Akabinde bir süre daha sonra bu biçimde bir tahsis yapılamayacağını bildirdi” dedi.

Kelam konusu durum üzerine bilhassa Abdullah Kiğılı’nın yürüme konusundaki sorunları izah edilerek üç araçlık kullanım imkanı tanınmasının istendiğini belirten Yıldırım, şunları kaydetti:

“Vefa Küçük mevzuyu Sayın Ali Koç ile görüşerek döneceğini bize bildirdi. Görüşmenin akabinde maraton tribünden bu biçimde bir imkanın bana ve Abdullah Bey’e tanınamayacağı bilgisini iletti. Sayın Kiğılı’nın önerilen yerden yürüyerek genel heyete iştiraki mümkün değildir. Reva görülen uygulama sayın Kiğılı ve bizlere yönelik nezaketsiz bir durumdur.

Bizler kulübümüzün sonlu imkanları ile bu anıt stadyumu inşa eden ve kulübümüze kazandıran beşerler olarak reva görülen bu uygulamayı ıstırap ile ve esefle karşılıyoruz. Geçmişe duyulan ön yargı ve güç gayretinin bir tezahürü olan bu uygulamayı asla kabul etmiyoruz. Yapılacak olan kongrenin topluluğumuza iyi olmasını temenni ediyor, ben ve arkadaşlarım kongreye katılmayacağımızı deklare ediyoruz.”