Bafetimti Gomis: Şampiyonluk yaşamak için Galatasaray’a geldim

Exxo

New member
Galatasaray’ın, 2017 Yılında İngiltere’nin Swensea City grubundan takımına katıp 1 yıl daha sonra Suudi Arabistan’ın Al- Hilal kadrosuna sattığı Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Arabistan ekibinden Galatasaray’a geri döndü. 3.5 yıl ortadan daha sonra Galatasaray’a dönen 36 Yaşındaki Fransız yıldız, sarı kırmızılı kulübe dönme sebebini ”şampiyonluk yaşama isteği” olarak deklare etti.

TRT Spor’a konuşan golcü futbolcu ”Buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Bu dönem şampiyon olamayacağımızı biliyorum ancak Galatasaray’ın alt lige düşmesi üzere bir durum kelam konusu olamaz. Önümüzdeki dönem şampiyon olmak için geldim.” diye konuştu.

‘PARAYA GEREKSİNİMİM YOK’

Galatasaray’da yer almak için paraya gereksinim duymadığını belirten deneyimli futbolcu, “Galatasaray’da yer almak için paraya gereksinimim yok. Buraya başarılı olmak için geldim. Kontrat hususuyla ilgili söylentiler beni de rahatsız ediyor. bu biçimde bir durum kelam konusu değil.” dedi.

Galatasaray formasını bir daha terletebileceği için memnun olduğunu kaydeden Fransız golcü, “bir daha Galatasaray’da olduğum için hayli memnunum. Galatasaray’ı biliyorum lakin yeni bir takım, yeni arkadaşlar var. Çok çalışmak zorundayım. Bunu da biliyorum” halinde konuştu.