Beyoncé hayranları Rönesans turu için gümüş aksesuarlar aldı

FreeDoom

New member
Başak burcu sezonu yaklaşırken, belki de dünyanın en ünlü Başak burcu olan ve yedinci albümü Renaissance’daki bir parçaya burcunun adını veren Beyoncé’nin bir doğum günü dileği vardı.

Rönesans dünya turnesinin son ayında olan sanatçı, 23 Ağustos’ta internet sitesi ve Instagram üzerinden bir mesaj yayınlayarak hayranlarını 22 Ağustos’ta başlayacak Başak burcu sezonu boyunca konserlerine katılmaya çağırdı. gümüş takmak. (Beyoncé’nin doğum günü 23 Eylül) . 4; bu yıl 42 yaşına girdi.) Mesajda “Her gece parıldayan bir insan disko topu içinde birbirimizi çevreleyeceğiz” yazıyordu. “Her biri diğerinin sevincini yansıtıyor. Kromdan yapılmış evde ortak Başak mevsimi.”

Tur zaten bir podyum gösterisiydi; katılımcılar mücevherli kovboy şapkaları takıyordu ve albüm görsellerinden ve Beyoncé’nin sahne kıyafetlerinden ilham alan diğer görünümlere sahipti. Yine de performanslarını aylar öncesinden planlayan birçok hayran paniğe kapıldı. Konsere gidenler, tiz çığlıklar eşliğinde, orijinal, gümüş rengi olmayan görünümlerinin videolarını TikTok’ta yayınladı.

Ünlüler bile kıyafet kurallarıyla mücadele ediyor. Gayle King, Instagram’da gümüş aramak için Las Vegas havaalanında dolaştığını gösteren bir video yayınlarken Rosie O’Donnell, TikTok takipçilerine gümüş kıyafetleri nerede bulabileceğini sordu.

TMZ’nin ilk haberine göre, BeyHive görev bilinciyle çevrimiçi sipariş verip alışveriş merkezine koşarken, küçük işletme sahipleri de Beyoncé’nin etkisini hissetti. Birçok küçük işletme Haberler’a, 23 Ağustos’tan bu yana gümüş giysi ve aksesuar aramalarında ve satışlarında artış gördüklerini söyledi. Bir şirket temsilcisi, Etsy’de gümüş bluz, korse, üst ve “disko şapkaları” (ışıltılı, aynalı kovboy şapkaları) aramalarının 21 Ağustos haftasında önceki haftaya göre yüzde 25 arttığını söyledi.

Taylor Swift’in Rönesans ve Eras turnelerinin vazgeçilmezi olan disko topu küpeleri, hayranlarını Anna Ferguson’un Newnan, Georgia’daki Etsy mağazası OneLoveOneAnna Designs’a çekti; bu da onun bu yıl ana gelir kaynağı olmasını sağladı.

Bayan Ferguson, pek çok hayranın küpeler için 23 Ağustos’tan bu yana acele sipariş verdiğini, bazı müşterilerin ise siparişlerinin acil olduğunu vurguladığını söyledi. Bayan Ferguson, “Bu bir ölüm kalım meselesi değil, sadece bir çift küpe meselesi” dedi. “Ama bu gerçekten bu kadar önemli, çünkü Beyoncé’nin şovunda beni özellikle etkileyen bir şey vardı: oradaki herkes kendi Bey versiyonu gibi giyiniyordu. Görünüm eğlencenin yüzde 50’sidir. Duygularınızın tonunu ve atmosferini belirler.

Olive Branch, Miss. merkezli Coquetry Clothing’in kurucusu Ellie May Klimczak, bir e-postada hayranların “aslında doğrudan e-posta göndermeye başladıklarını, ‘Gümüş hızlı bir şeye ihtiyacım var!’ diye konuştu. Dükkanı el yapımı spandeks parçalarda uzmanlaşmıştır.

Bayan Klimczak, “Gerçekten sadece kumaşları ve stilleri değiştirerek hepsini gümüş holografik hale getirdik” dedi ve dükkanının Eras Turu’nda da benzer bir hareketlilik gördüğünü ekledi. Şu anda mağazanın en popüler kumaşları arasında Gümüş Kaleydoskop ve Prizma yer alıyor.

New York City ve İstanbul dışında faaliyet gösteren Utin NYC’nin kreatif direktörü Ilgin Utin, festival sahnesi için kıyafet üreten bazı küçük işletmelerin, ağustos ayı sonlarında her yıl düzenlenen Burning Man festivalinden sonra satışların düşmesini beklediklerini söyledi. Bunun yerine, insanların Rönesans turu için acele sipariş vermesi nedeniyle Bayan Utin’in dükkanındaki satışlar sabit kaldı. En çok satanlarından biri gümüş saçaklı bir ceket ve Başak mevsiminde Rönesans tarihlerinin verildiği Kaliforniya ve Teksas eyaletlerinden siparişler yağıyor.

Müşteriler, Everwind Creations’ın sahibi Erin Fritts’e, Beyoncé sahnede “Heated” şarkısını söylerken hayranlarını kullanmayı sevdiklerini, çünkü sanatçının şarkı sırasında kendi hayranını kullandığını, bunun da balo salonu kültüründen alınan bir şey olduğunu söyledi.

Charlotte, NC’de yaşayan Bayan Fritts, Etsy’deki mağazasını üç yıl önce aslında makrome parçaları satmak için açtı. Her zaman ateşli olduğu ve onları müzik festivallerinde kullandığı için hayranlar ekledi – ve şimdi bunlar onun en çok satanları arasında 1 numara. Hayran popülaritesini Beyoncé’ye bağladı; 23 Ağustos’tan bu yana hayran siparişlerinin neredeyse tamamı gümüş oldu.

Diğer işletme sahipleri gümüşe olan tutkuları konusunda kültürün içinden kişiler olan çocukları tarafından bilgilendirildi. Vintage kristal mücevher markası Soul Chains’in sahibi Rainbow Manier şunları hatırladı: “22 yaşındaki Z kuşağı kızım bana ‘Anne, Beyoncé için gümüş bir post yapsan iyi olur’ dedi ve ben de ‘Ne? ‘ ?’” Ertesi gün Bayan Manier, Seattle’daki stüdyosuna gitti ve gümüş parçalarını gösteren bir Instagram videosu çekti.

Bayan Manier, o zamandan bu yana birçok müşterinin özel takılar için randevu aldığını ve her gün bir parça sattığını söyledi; En çok satanlarının tamamı gümüşten yapılmıştır.

Bayan Manier, gümüş pullu bir elbise ve kendi tasarladığı aksesuarları giyerken, görüntülü görüşmede “BeyHive ve Kraliçe’nin aşıklarını ağırlamak için 24 saat çalışıyorum” dedi. “Şimdi kızıma bakıyorum ve ‘Sırada ne var kızım?’ diyorum. Bana ne bekleyeceğimi söyle.’”