Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu mahpus ömründen da kurtulacağız inşallah

TerraNova

New member
AK Parti Küme Başkanvekili Becerikli Ünal, Dulkadiroğlu ilçesi Heyecan Parkı’nda düzenlenen aktiflikte gençlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıhhat durumunu sorması ve görüşmek istemesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aradı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonu açmasıyla birlikte salondaki gençler, daima bir ağızdan “Geçmiş olsun” dileklerini ilettiler.

Erdoğan, gençleri selamlayarak COVID-19 süreciyle ilgili şu ayrıntıları verdi;

“Sevgili genç kardeşlerim, şu anda malum bu olay niçiniyle alışmadığımız bir müddetcin ortasındayız. Bu da bir istirahat. Ben bu istirahatlere falan alışık değilim. Artık bu biçimde bir durum oldu, yani bizi meskene hapsettiler. Ancak bu mahpus hayatından da kurtulacağız inşallah. Şu anda hekimlerimiz, fazla uzun sürmez diyorlar zira bu Omicron uzun sürmüyor diyorlar. Şu anda meskende istirahatteyim, çalışıyoruz ve sizlerle en azından telefon vasıtasıyla da olsa görüşme fırsatını buldum.”

“Kahramanmaraş bizim canımız, ciğerimiz.” diyen Erdoğan, şu biçimde devam etti:

“Kahramanmaraş, Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasını sandıklarda gerçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden durmak yok, yola devam diyoruz. Türkiye genelinde tüm gençliğe, tüm gençlere örnek olacak çalışmaları Kahramanmaraş gençliğinin, gerek teşkilat nezdinde gerek üniversitelerde gerek orta öğretimde ortaya koymak suretiyle örnek teşkil etmesini bilhassa sizlerden rica ediyorum. Şu anda lise son sınıflar dahi oy kullanacaklar. Bunun çalışmalarını şimdiden yürütmek suretiyle inşallah 2023’e bu hazırlığı yaparsak Kahramanmaraş o beklenen patlamayı da gerçekleştirir. Çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyorum. Gerek kızlarımıza gerek erkeklerimize muvaffakiyetler diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Ana kadememize de selamlarımı gönderiyorum.”

Uzman Ünal ise Erdoğan’a dua ettiklerini belirterek “Biz sizlere dua ediyoruz, bütün ümmet size dua ediyor. Biz biliyoruz ki en kısa müddette inşallah sıhhatinize kavuşacaksınız. Çalışmalarınıza devam ettiğinizi ve meskenden sürdürdüğünüzü biliyoruz, dualarımız sizlerle. Ellerinizden öpüyoruz, sağlıcakla kalın.” tabirlerini kullandı.