Diyanet İşleri Başkanlığı; Hizmetli, Prodüktör, Kameraman, Montajcı, Ses Kayıtçısı, Direktör, Spiker, Işıkçı ve Eğitim bakılırsavlisi unvanlarda en az lise mezunu işçi alımı yapacak. Alım yapılacak takımlar KPSS’li ve KPSS’siz olarak belirlendi. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı işçi alımı için müracaat şartları…
Diyanet İşleri Başkanlığımız Merkez Teşkilatında boşta bulunan; Prodüktör, Kameraman, Montajcı , Ses Kayıtçısı, Direktör, Spiker, Işıkçı, toplam 30 (otuz) takıma kelamlı imtihan kararına nazaran açıktan atama yapılacaktır. Kelamlı imtihana 2020 yılı KPSS puan sırası temel alınarak tabloda belirtilen boş takım sayısının 3 (üç) katı aday çağrılacaktır.
Müracaat Kaideleri Neler?
Diyanet İşleri Başkanlığımız Taşra Teşkilatında münhal bulunan; aşağıda sınıfı, unvanı, tahsil durumu ve adedi belirtilen takımlara 2020 yılı KPSS puan sırası temel alınarak tabloda belirtilen boş takım sayısının 3 (üç) katı çağrılacak adaylar için yapılacak kelamlı imtihan muvaffakiyet sırasına bakılırsa açıktan “hizmetli” alımı yapılacaktır.
Müracaat Kuralları Neler?
Diyanet İşleri Başkanlığımız Taşra Teşkilatı dini yüksek ihtisas ve eğitim merkezlerinde münhal bulunan; aşağıda yeri, unvanı, sınıfı ve adedi belirtilen takımlara yazılı ve kelamlı imtihan kararına nazaran kurum içi naklen “eğitim bakılırsavlisi” alınacaktır.
Diyanet İşleri Başkanlığımız Merkez Teşkilatında boşta bulunan; Prodüktör, Kameraman, Montajcı , Ses Kayıtçısı, Direktör, Spiker, Işıkçı, toplam 30 (otuz) takıma kelamlı imtihan kararına nazaran açıktan atama yapılacaktır. Kelamlı imtihana 2020 yılı KPSS puan sırası temel alınarak tabloda belirtilen boş takım sayısının 3 (üç) katı aday çağrılacaktır.
Müracaat Kaideleri Neler?
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci hususunun (A) bendinde belirtilen genel kuralları taşımak,
Tahsil durumuna göre 2020 yılı Kamu İşçi Seçme İmtihanının KPSSP3 yahut KPSSP93 puan cinsinden en az 60 (altmış) puan almış olmak,
Spiker unvanına müracaat yapacak adaylar için Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı en az 80 saatlik sunuculuk/spikerlik kursu aldığını gösterir dokümana sahip olmak,
Unvanlara bakılırsa aşağıdaki tabloda belirtilen yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden/programlarından mezun olmak.
Diyanet İşleri Başkanlığımız Taşra Teşkilatında münhal bulunan; aşağıda sınıfı, unvanı, tahsil durumu ve adedi belirtilen takımlara 2020 yılı KPSS puan sırası temel alınarak tabloda belirtilen boş takım sayısının 3 (üç) katı çağrılacak adaylar için yapılacak kelamlı imtihan muvaffakiyet sırasına bakılırsa açıktan “hizmetli” alımı yapılacaktır.
Müracaat Kuralları Neler?
657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin (A) bendinde belirtilen genel şartları taşımak,
Lise veya dengi okul mezunu olmak,
2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavının KPSSP94 puan türünden en az 50 (elli) puan almış olmak.
Diyanet İşleri Başkanlığımız Taşra Teşkilatı dini yüksek ihtisas ve eğitim merkezlerinde münhal bulunan; aşağıda yeri, unvanı, sınıfı ve adedi belirtilen takımlara yazılı ve kelamlı imtihan kararına nazaran kurum içi naklen “eğitim bakılırsavlisi” alınacaktır.