Ensari Deri ve Smart Güneş Gücü talep toplama tarihleri belirli oldu

FreeDoom

New member
Investing.com – son yayımlanan Sermaye Piyasası Konseyi (SPK) bülteninde halka arz onayı aldığı duyurulan Ensari Deri Besin San. ve Tic. A.Ş. ve Smart (IS:SMART) Güneş Gücü Teknolojileri Ar-Ge Üretim San. ve Tic. A.Ş. payları için talep toplama tarihleri belirli oldu.

Ensari Deri Besin San. ve Tic. A.Ş. halka arzı için talep toplama tarihleri 16 – 17 Mart olarak belirlendi. Talep toplama sürecinde 8.500.000 TL nominali bedelli hisse 14 TL sabit fiyattan satışa sunulacak. Ensari Deri halka arzında eşit dağıtım tekniği uygulanacak olup talebin fazla gelmesi durumunda ek satış yapılmayacağı duyuruldu.

Ensari Besin, 30.000.000 TL olan mevcut sermaye pahasını halka arz daha sonrası 36.500.000 TL’ye çıkarmış olacak.

Smart Güneş Gücü Teknolojileri Ar-Ge Üretim San. ve Tic. A.Ş. halka arzı için talep topla süreci ise 3 gün sürecek ve 16 – 17 – 18 Mart tarihleri içinde gerçekleşecek.

Talep toplama sürecinde 31.840.000 TL nominal bedelli hisseler 14 TL sabit fiyatından satışa sunulacak. Oransal dağıtım tekniği uygulanacak hisselere fazla talep gelmesi durumunda 6.368.000 TL’lik ek satış yapılabileceği duyuruldu.

Smart Güneş Gücü, 127.500.000 TL olan sermaye pahasını halka arz daha sonrası 153.000.000 TL’ye çıkarmış olacak.

Muharrir: Günay Caymaz