Galatasaraylı futbolculardan Terim’e duygusal veda

Exxo

New member
Üstün Lig’de makus gidişatın devam ettiği Galatasaray’da Giresunspor mağlubiyetiyle bir arada tenkitlerin odağı haline gelen deneyimli teknik yönetici Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

‘SİZ BANA OLAĞANÜSTÜ BİR HOCA OLDUNUZ’

Terim’in ayrılığının akabinde futbolcular da paylaşımda bulundu. Kerem Aktürkoğlu’nun twitter hesabından yaptığı veda paylaşımı şu biçimde:

”Her atletin hayatında dönüm noktaları vardır. Ben de bu dönüm noktalarını mesleğimde biroldukça kere yaşadım. Elbet bunların en değerlisi, bana ve yeteneklerime olan sonsuz güveninizdi. Kaç yetenekli Türk gencinin kâfi baht bulamadığı için kalıcı olamadığı bir futbol ortamında, siz bana olan inancınızı her daim hissettirdiniz. Bu inançla her gün daha güzel olmam için özverili bir liderlik gösterdiniz. Siz bana kusursuz bir hoca oldunuz. Umarım ben de sizin öğrettiklerinizi gerçekleştirebilerek size layık bir öğrenci olabilmişimdir.”

Kaleci Muslera ise, “Bir fotoğraf, bin söz bedelinde. İmparator Fatih Terim.” sözlerini kullandı.

‘HAYATIMI DEĞİŞTİRDİNİZ’

Brezilyalı futbolcu Marcao da ”3 yıl evvel beni buraya getirdiğinizde, herkes bu atağın karşısındaydı lakin yalnızca siz bana güvendiniz. Bana güvendiğiniz ve beni Galatasaray’a getirdiğiniz için sonsuza dek size minnettar olacağım. hayatımı değiştirdiniz. Teşekkürler İmparator.” tabirlerini kullandı.