Gedson Fernandes: Rizespor’un başarılı olması için elimden geleni yapacağım

Exxo

New member
Portekiz’in Benfica grubundan Beşiktaş’a 6 milyon euro bonservisle transfer olan ve siyah beyazlı ekip tarafınca Çaykur Rizespor’a kiralanan Gedson Fernandes, transfer süreciyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

‘RİZESPOR İÇİN ELİMDEN GELENİ VERECEĞİM’

TRT Spor’a konuşan Portekizli futbolcu, Çaykur Rizespor’un başarılı olması için elinden geleni yapacağını deklare etti. Genç yıldız, “Rize’ye, elimden gelenin en güzelini yapmaya gidiyorum. Rizespor formasını epey beğendim. Renkleri fazlaca hoş. Umarım bana ve kadroya talih getirir.” diye konuştu.

‘ÇAYI SEVİYORUM’

Rizespor’a ekip başarısı için transfer olduğunu kaydeden 23 yaşındaki futbolcu şunları söylemiş oldu:

Rizespor’a ferdi amaçlar için değil, gruba yardımcı olabilmek için geldim. Her gün daha güzelini vermeye ve daha uygun bir oyuncu olmaya çalışacağım. Gelecek planlarımla ilgili daha ilerisini, sonrasındasında düşüneceğim. Burada olduğum için memnunum. Çok farklı hisler yaşadım. Daha evvel de Türkiye’de hayatıştım. Çayı seviyorum ve uçakta tekrar onu tadabilme imkanım oldu. Memnunum. Öbür kadrolardan da gelen teklifler oldu lakin şu anda tekliflerin kıymeti yok. Şu anda Rizespor’un oyuncusuyum ve elimden geleni yapacağım.