Hamza Hamzaoğlu: Oyuncularımı tebrik ediyorum kendimi değil

Exxo

New member
Spor Toto Muhteşem Lig’in 20. haftasında alanında ağırladığı Beşiktaş ile 2-2’lik skorla birliktee kalan Çaykur Rizespor’da Teknik Yönetici Hamza Hamzaoğlu, maçın akabinde gerçekleşen basın toplantısında konuştu. Hamzaoğlu’nun konuşması şu biçimde;

‘PAS YAPMAKTA BAŞARISIZDIK’

“Beşiktaş hafta boyunca daima yorgun, eksik diye daima konuşuldu. Biz de bunun olumsuz tesirlerinden çekiniyorduk. Maça istediğimiz üzere başlayamadık. Makus bir başlangıç, makus bir oyun, tutuk bir oyun. Maalesef futbolun en sıradan ögesi olan pas yapmakta başarısızdık. Başarılı olamadık diyemiyorum, başarısızdık. Birinci yarıda berbat oyun ile içeri girdik. İkinci yarı kıpırdandık lakin düzgün oynadığımızı diyemeyeceğim.”

‘KENDİMİ TEBRİK EDEMİYORUM’

“Bizim ekibin bir özelliği pes etmiyoruz, teslim olmuyoruz ki bunu asla da kabul etmiyoruz. İmkanımız dahilinde çaba ediyoruz. Gücümüz dahilinde uğraş ettiğimiz bir oyun oynadık. İki duran toptan iki gol bulduk. Oyuncularımı gayretten dolayı tebrik ediyorum lakin kendimi tebrik edemiyorum. Zira bu oyunu oynatan benim. Oynadığımız oyunun karşılığı bir puan, âlâ lakin iç alanda bir puana sevinemeyiz. Oyun beni tatmin etmedi. İnşallah düzelteceğiz. Maksada ulaşma noktasında telaşımız yok ancak daha yeterli futbol oynamak zorundayız.”