Hayatta Kalan – Haberler

FreeDoom

New member
Korkuyu kaybet

İlk başta 11 Eylül olabilecek en kötü şey gibi görünüyordu ama sonradan bunun sadece başlangıç olduğu ortaya çıktı.

Bayan Woroniecka, “Birçok zor an yaşandı” dedi. “Elbette 2008’de. Barneys iflas etti; bu, toptan satışlarımızın yüzde 25’iydi. Kovid büyük bir sorundu.”

Ancak sorun sadece Kovid değildi: Pandemiden kısa bir süre önce, o ve tüm Zero koleksiyonlarını fotoğraflayan ve kumtaşında çalışan Bay Borthwick, birlikte otuz yılı aşkın bir sürenin ardından ayrılmışlardı. Ardından Bayan Cornejo kısa bir süre sonra taşındı, önce Kovid’e, ardından da meme kanserine yakalandı. (Erken yakalandı ve artık kanserden kurtuldu.) “Bu tür şeyler her zaman oluyor” dedi, “ama bu sefer hepsi bir anda oluyor.”

Pandemi ortaya çıktığında şöyle dedi: “‘Tamam, işsiz kalıyoruz’ diye düşündüm.” Sonra kendisi de virüse yakalandı. “Yalnızdım” dedi. “New York gerçekten korkutucuydu ve gece gündüz ambulansların sesi duyuluyordu.” Evde kalıp kendini emzirmeye karar verdi. “İnsanların paniklediği bir yerde olmaktansa kendi yatağımda olmayı tercih ederim” dedi. “Bu korkuyu kaybetmek oldukça özgürleştiriciydi.”

Bütün bunlara rağmen hâlâ işine devam ediyordu. “Boşandığımda beni yıkılmaktan alıkoyan tek şey işimdi” dedi. “Artık aynada kendime bakıyorum ve bazen kendimi tanıyamıyorum bile ama işimde kim olduğumu biliyorum.”

(O ve Bay Borthwick, kendi hayran gruplarını rol model olarak gösteren 25. yıl dönümü kitaplarında ayrılmalarından bu yana ilk kez işbirliği yaptılar – oğulları Joey, Chloë Sevigny, Direniş Diriliş Korosu’ndan Brooke Williams, 74 yıllık -eski Fotoğrafçı Francesca Sorrenti.)