Kamuya en az İlköğretim mezunu KPSS koşulsuz ve kurallı memur ve işçi alımı! Temmuz kamu 2021 ilanları

Pehlione

Global Mod
Global Mod
Kamuya KPSS koşulsuz yahut en az KPSS 60 puan ile memur ve işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Biroldukça kurum alım yapacağı takımlara ait müracaat bilgilerinı yayınladıkları ilan ile adaylara duyurdu. En az birinci öğretim mezunu olmak üzere toplamda 382 memur ve işçi istidamı sağlayacak olan kamu kurum ve kuruluşları müracaatlarını toplamayı başladı. İşte 2021 Temmuz ayı memur, kontratlı işçi ve emekçi alım ilanları…

2021 Temmuz Ayı Memur ve İşçi Alımı Yapacak Kurumlar!

2021 Temmuz ayı için ilan yayınlayan kurumlar KPSS kaideli ve KPSS kuralsız olmak üzere toplamda 382 memur ve işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte yayınlanan ilanlar;

• Danıştay Başkanlığı 5 Kontratlı Bilişim Çalışanı Alacak

• Kültür Ve Turizm Başkanlığı 33 Daima Personel Alacak

• Kültür Ve Turizm Başkanlığı 10 Daima İşçi Alacak

• Karapınar (Konya) Belediye Başkanlığı diye Başkanlığı 1 Tekniker Alacak

• Selçuklu Belediye Başkanlığı 15 Memur Alacak

• Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı 110 Memur Alacak

• Ticaret Başkanlığı 75 Kontratlı İşçi Alacak

• TBMM 35 Memur Alacak

• Emniyet Genel Müdürlüğü 2 Araştırma nazaranvlisi Alacak

• Bayat (Çorum) Belediye Başkanlığı 3 Memur Alacak

• Orta Doğu Teknik Üniversitesi 19 Araştırma vazifelisi Alacak

• Ondokuz Mayıs Üniversitesi 34 Öğretim Üyesi Alacak

• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 11 Öğretim Elemanı Alacak

• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 29 Öğretim Üyesi Alacak
Müracaat Kuralları Neler?

Kamu kurum ve kuruluşlar tarafınca memur ve işçi alımı genel müracaat kaideleri aşağıda açıklandıği üzere;

1. Türk vatandaşı olmak.

2. Kamu haklarından yoksun bulunmamak.

3. Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü unsurunda belirtilen mühletler geçmiş olsa bile; taammüden işlenen bir hatadan dolayı bir yıl yahut daha fazla mühletle mahpus cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı hatalar, Anayasal sisteme ve bu sistemin işleyişine karşı hatalar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, itimadı berbata kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, kabahatten kaynaklanan malvarlığı pahalarını aklama yahut kaçakçılık hatalarından mahkûm olmamak.

4. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak yahut askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veyahut ertelenmiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

5. vazifesini devamlı yapmasına mani olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

6. İlan edilen takımlar için aranan öbür müracaat kaidelerini taşımak.

7. Yaptırılacak arşiv araştırması kararında vazifeye başlamasında bir sakınca bulunmamak.

KAMU RESMİ İLAN METİNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ