Kılıçdaroğlu: Bu ülkenin namuslu savcılarına son defa sesleniyorum

TerraNova

New member
Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir görüntü paylaştı ve şunları söylemiş oldu:

“Sabah Rumeli kökenli gençlerimizle buluşmuştum. İnanın fazlaca memnundum. Rumeliyi, Balkanları, gelecek planlarını, vatanımızı konuştuk. daha sonra Deniz’i öldürdüler.

İstiyorlar ki bu ülkede hiç bir genç keyifli olmasın. Kaçan kaçsın, kalan da ölsün. kahvaltı ederken Deniz’i öldürdüler. Katlettiler kızımızı.

Onun için bu gece namuslu savcılara son çağrımı yapacağım. Bu gece bu ülkenin mert ve vatansever savcılarına son kere sesleniyorum.

Biliyorum ki azınlıkta olsanız da hala vatansever olanlarınız var. Hala oradasınız. Partileştirdiler savcılıkları. Ancak hepinizi hala bitiremediler. Az kaldınız lakin oradasınız. Hala kalbiniz bu ülke için çarpıyor.

Biliyorum bu talebim tüm emeğinize mal olabilir. Sürebilirler sizi men edebilirler mesleğinizden. Fakat beraberinde biliyorum ki içiniz içinize sığmıyor biliyorum.

Siz bu ülkenin evlatlarısınız. Atatürk’ün ruhu hala içinizde yaşıyor. Bu ülkenin namuslu evlatları. Vaktimiz süratle daralıyor.

Soruşturma açmaz iseniz daha fazlaca provakasyonla karşı karşıya kalacak ülkemiz. Daha epeyce Deniz’lerin canlarına kastedilecek.

Unutmayın dünyada bizi haydut devlet pozisyonuna düşürmek isteyen düşmanlarımız var. Onların dümenine siz de ister istemez su taşımış olacaksınız.

Birinci soracağınız soru: 10 milyon avroyu Ankara’da kimin için istediler? İşte o sorunun karşılığı sizi Deniz’in katillerine kadar da götürecek.”