Kılıçdaroğlu’nun halası vefat etti

TerraNova

New member
CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun halası Güllü Özdoğan vefat etti. Özdoğan’ın cenaze merasimi yarın, İstanbul Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi’nde bulunan Pir Sultan Abdal Cemevi’nde yapılacak. Merasiminin akabinde Özdoğan’ın naaşı, Tunceli’nin Nazımiye ilçesindeki Turnayolu Köyü’nde toprağa verilecek.

Parti idaresinden ve CHP’lilerden gelen kimi taziye iletileri şöyleki:

CHP Genel Lider Yardımcısı Ali Öztunç: Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun halası Güllü Özdoğan’ın vefat haberini kederle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, Genel Liderimiz ve tüm ailesine başsağlığı dilerim.

CHP Küme Başkanvekili Engin Özkoç: Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun değerli halası Güllü Özdoğan’ın vefat haberini kederle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, Sayın Genel Liderimize, ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş: Genel Liderimiz Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun değerli halası Güllü Özdoğan’ın vefat ettiğini kederle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, Liderimize ve ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer: Genel Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun halası Güllü Özdoğan’ın vefatını kederle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, Genel Liderimiz ve ailesine başsağlığı dilerim.

Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu: Genel Liderimiz Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kıymetli halası Güllü Özdoğan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.