Kırmızı halı arayışım: Steve için iki yıllık arama

FreeDoom

New member
Times Insider kim olduğumuzu ve ne yaptığımızı açıklar ve gazeteciliğimizin bir araya gelme şekline ilişkin bilgiler sağlar.

Steve Olive benim beyaz balinamdı.

İki yıl boyunca, Kaliforniya'da bulunan ve her zaman kırmızı olmasa da, binlerce film prömiyeri, Altın Küre, Grammy Awards, The Super Bowl ve 1997'den beri Oscary ödüllerinden sorumlu olan, California merkezli şirket olan şirket olan Bay Olive'in bir profilini yazmaya çalıştım.

Oscar'ların organizatörlerinin neden bu yıl şampanya renkli bir halı yayınladığı hakkında bir makale bildirdiğimde 2023'te Bay Olive'den öğrendim. Editörüm Katie Van Syckle ve ben Cepers'ın web sitesini etkinlik halılarıyla bulmuştum ve sırayla listelenen numarayı birine ulaşmak için değiştirdik. Sonunda Katie Bay Olive ile bağlantı kurdu ve kısa bir süre onunla röportaj yaptı.

Ama parlaklığın kalbindeki bu gizemli, olgusal, ayrılmış adam ve fiyat veren sezonun cazibesi aklıma yapıştı. Onun hakkında daha fazla bilgi edinmek istedim. Halı tipi nasıl olursunuz? Büyüdüğünde ne olmak istedi? Hiç bir fiyat şovuna katılmış mıydı?

Geçen yıl, Oscar'lar klasik bir kırmızı halıya döndüğünde, Katie ve ben tekrar Bay Olive hakkında bir hikaye izlemem gerektiğini kabul ettik, ama tereddüt etti. Ancak bu yıl Sanat ve Bilimler Akademisi'nin teşvik edilmesini kabul etti. Törenden önce üç hafta sürdü.

Misyon: Steve, dediğim gibi resmen başlamıştı.

Georgia, Dalton, Georgia'da bir değirmende üretilen halı, Los Angeles County'deki La Mirada'daki şirketin deposuna varacağı zaman, akademiden bir yayıncı olan Brooke Blumberg'i akademisinden ayırmaya çalıştım.

Halı park alanında 630 pound ağırlıklı yaklaşık 30 rolün, yaklaşık 35 saat boyunca Dalton'dan sürülen bir kamyon tarafından taburcu edildiğinde amacım orada olmaktı. New York'taki Rockefeller Center'ın Noel ağacının gelişinin benzer olacağını hayal ettim.

Kalıcı yapılan kararlarıma rağmen, Bayan Blumberg bana şansımı kaçırdığımı bildirdi. Kamyon, Los Angeles'a uçmayı planlamadan önce öğleden sonra depoya gelmişti.

“Lanet olsun!” Onu yazdım. “Umarım kurulumu alabiliriz!” (Törenden önceki haftada, 50.000 metrekarelik halı, Hollywood Bulvarı'ndaki 20 işçi mürettebatı tarafından yerine getirilir.)

Bir sonraki önceliğim ofisinde Bay Olive idi. Ama grip oldu, bu yüzden röportajın bir video görüşmesi yoluyla gerçekleşmesi gerekebileceği söylendi. Yine de, sahneyi yakalamak için Kaliforniya'ya gitmem gerektiğini düşündüm. Ve çalışanlarıyla tanışmak ve her yıl Bay Olive'den Oscar'lar için kırmızı halı sipariş eden kişiyle konuşmak istedim.

Sonunda bir uçağa binme kararı verdiğimde, ne Bay Olive ile konuşma ne de kırmızı halıyı görme fırsatım vardı. Ama Çarşamba öğleden sonra bir uçuşta bir yer aldım ve en iyisini umdum.

La Mirada'daki ilk günümde, palmiye ağaçları arasında gizlenmiş 36.000 metrekarelik beyaz bir yapı olan Halı Professional Camp'i seçtim. Daha sonra, Perşembe akşamı, son 16 yıl içinde Bay Olive'den ödül töreninin kırmızı halısını sipariş eden Oscar'ların yapımcısı Joe Lewis ile röportaj yaptım.

Cuma sabahı, şimdi enerjik olan Grip ile griple mücadelesini ziyaret ettim, depodaki grip, şimdi güçlü olan Bay Olive – Grip ile.

İki yıl boyunca kafamda bir fikrim vardı ve adam olup olmadığını görmekten heyecan duydum. 6 metrelik 2, çıplak ve siyah giyinmiş, bir şekilde hayal ettiğim gibi. Mötley Crüe'nin eski bir koruması olan öğrendiğini öğrendi.

1992'de kırmızı halıya kardeşi ile -law -law ile ülkeye çadır kuran dükkana girmişti. Bana aynı şeyi söyleyen Bay Olive, Nick ve meslektaşları ile 26 yaşındaki oğluyla tanıştım: Bu, spot ışığı olmayan veya ihtiyaç duymayan bir adam; Sadece diğer insanları mutlu etmekten mutluluk duyar.

“Ben bu konuda iyi değilim,” dedi Bay Olive, fotoğrafçı Jennelle Fong'un Talimatlarını Oscar'ların kırmızı halısında dururken ilk fotoğraf çekimi olması gerektiğinde garip bir şekilde izlemeye çalıştığında.

Biraz utangaç, açmak biraz zaman aldı. Ve en sıcak 80'lerin gruplarından bazıları için kendini veya günlerini bir koruma olarak tartışmakla hiç ilgilenmedi. “İlginç değilim,” dedi bana.

Ama konuşma yaşam iksirine döndüğünde nasıl daha rahat düştüğünü izledim: halılar. Yıllar boyunca en sevdiği işbirlikleri hakkında konuşmayı – 2013 yılında oluşturduğu şirketin Instagram hesabında – ve köpek Olive'in fotoğraflarını paylaşmayı seviyordu.

“Beni iyi göstereceksin, değil mi?” Bir buçuk saat sonra ayrıldığımızda sordu. Yayınlandıktan sonra ona makalenin bir kopyasını göndereceğine söz verdim.

Hafta sonu boyunca makalemi yazmak telaşlı bir mücadele oldu. Sadece Bay Olive'in kişiliğini değil, aynı zamanda modern “kırmızı halı” nın kapsamı ve ölçeğini yakalamak istedim, sadece moda için bir platform olarak değil, ünlüler için kişisel bir marka seçeneği olarak. İnsanların Bay Olive'in neden yaptıklarının neden önemli olduğunu anlamasını istedim.

Makalemi Pazartesi sabahı gönderdim. Bayan Fong, Salı günü Hollywood Bulvarı'na kırmızı halının kurulumunu fotoğrafladı; Ve hikayeyi Çarşamba öğleden sonra halının piyasaya sürüldüğü zaman hazırladık.

Rockefeller Center Noel ağacı varış anımı alamadım. Ama daha da iyi bir şey gördüm: tanıma istemeyen veya ihtiyaç duymayan ve onlarca yıllık tutkusu boyunca sevincini paylaşan mütevazi bir adam.