Kripto para borsası ile Göztepe anlaştı

Exxo

New member
Harika Lig gruplarından Göztepe, kripto para platformu ICRYPEX ile sponsorluk muahedesi yaptı. Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleştirilen imza merasiminde Göztepe Spor Kulübü Ticari Yöneticisi Sinan Öznur, ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer ve ICRYPEX Genel Müdürü Ezgi İçer yer aldı.

“BİZİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK”

Muahede ile ilgili niyetlerini paylaşan Sinan Öznur “Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası firmalarından ICRYPEX ile iş beraberliği muahedesine varmak bizim için büyük memnunluk. ICRYPEX’e ailemize beğenilen geldin diyoruz ve dayanakları için teşekkür ediyoruz. beraberliğimizin uzun yıllar devam edeceğini umuyoruz. Bu beraberlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ÇOK ÖZEL BİR DUYGU”

Muhteşem Lig’deki kuvvetli gayretlerde Göztepe’yle birlikte yer alacakları için heyecanlı olduklarını aktaran ICRYPEX CEO’su İçer “Türkiye’nin güzide spor kulüplerinden Göztepe’nin formasında yer almak bizim için hayli özel bir his. 96 yıllık tarihiyle Türk sporunda biroldukca birincisi başaran ve renk katan Göztepe’nin bu yıl epeyce daha büyük başarılara ulaşmasını diliyorum. Bu sponsorluk mutabakatında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

“TÜRK SPORUNU DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Türk sporuna takviye vermeye devam edeceklerini açıklayan İçer, şunları kaydetti: “Kullanıcılarımıza inançlı ve süratli bir kripto para borsası tecrübesi sunmak için yola çıktığımız 2018 yılından bu yana Türk sporuna ve kulüplerimize takviyemizi sürdürüyoruz.

Geçtiğimiz yıl Beşiktaş JK Basketbol A Kadrosu ve bu yıl ortasında gerçekleştirdiğimiz Fenerbahçe Engelli Yıldızlar sponsorluklarıyla adım attığımız bu süreçte artık de Göztepe ile iş beraberliği mutabakatı imzaladık. Önümüzdeki periyotta, Türkiye’den doğan ve büyüyen bir marka olarak Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunmak için anlaşmalarımızı genişletmek istiyoruz”