Ulusal Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde Satın Alma ve Kontrat İdaresi bünyesine işçi alımı yapılacağını duyurdu. Alımlar için müracaat kuralları duyurulurken en az lise mezunu adaylar müracaat yapabilecek. İşe alımlarda kıymetlendirme sürecinde mesleksel tecrübe, Microsoft Office üzere bilgisayar programlarının kullanılması, yabancı lisan üzere kriterler belirleyici olacak. Müracaat yapmak isteyen adayların rastgele bir kuruma direkt olarak müracaat etmesine gerek bulunmazken müracaatlar internet üzerinden gerçekleştirilecek. MEB yayınladığı işçi alımı ilanıyla işe alım özel koşulları, müracaat tarihleri ve başka tüm bilgileri duyurdu…
Ulusal Eğitim Bakanlığı 100 Kontratlı İşçi Alımı Yapacak!
Ulusal Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Bilimleri Teknolojileri Genel Müdürlüğüne 100 danışman alınacağını duyurdu. Müracaat koşullarını taşıyan adaylar, 3 Ocak 2022 saat 17:00’a kadar internet üzerinden müracaatlarını yapabilirler.
İnançlı Okullaşma ve Uzaktan Eğitim Projesi işçi alımına müracaat yapmak isteyen adaylar buradan müracaat ekranına erişebilirler. e-Devlet’e yönlendirilen adaylar şifresiyle giriş yaparak karşılarına gelen ekranda bağlantı ayrıntıları, başvurulacak alan, mezun olunan üzere şahsi ayrıntıları doldurarak müracaat edebilirler. Adaylar ilan metnine buradan ulaşabilir.
Müracaat Kaideleri Neler?
Ulusal Eğitim Bakanlığı, işçi alımlarında kıymetlendirme sürecinde dikkate alınacak kriterleri de metinle birlikte yayınladı. En az 5 yıllık mesleksel tecrübeye sahip olmak 20 puan, Dünya Bankası satın alma yöntemleri konusunda en az 3 yıllık tecrübe sahibi olmak 60 puan, İngilizceyi ve Türkçeyi yeterli derecede yazabiliyor ve konuşabiliyor olmak 10 puan, Microsoft Office programlarını kullanabilmek 5 puan kıymetlendirme tesir edecek.
Ulusal Eğitim Bakanlığı 100 Kontratlı İşçi Alımı Yapacak!
Ulusal Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Bilimleri Teknolojileri Genel Müdürlüğüne 100 danışman alınacağını duyurdu. Müracaat koşullarını taşıyan adaylar, 3 Ocak 2022 saat 17:00’a kadar internet üzerinden müracaatlarını yapabilirler.
İnançlı Okullaşma ve Uzaktan Eğitim Projesi işçi alımına müracaat yapmak isteyen adaylar buradan müracaat ekranına erişebilirler. e-Devlet’e yönlendirilen adaylar şifresiyle giriş yaparak karşılarına gelen ekranda bağlantı ayrıntıları, başvurulacak alan, mezun olunan üzere şahsi ayrıntıları doldurarak müracaat edebilirler. Adaylar ilan metnine buradan ulaşabilir.
Müracaat Kaideleri Neler?
Üniversitelerin lisans ve/veya yüksek lisans programlarından mezun olmak,
En az 5 (beş) yıllık genel/mesleki tecrübeye sahip olmak;
Dünya Bankası satın alma yolları konusunda en az 3 (üç) yıllık tecrübeye sahip olmak;
Tercihen Kamu İhale Kanunu yahut Milletlerarası Finans Kuruluşlarının satın alma
süreçlerinde tecrübe sahibi olmak,
Ofis otomasyon araçlarını ve Microsoft Office Programlarını (Excel, Word, Powerpoint
vs.) kullanabilmek,
İngilizce ve Türkçeyi güzel derecede yazabiliyor ve konuşabiliyor olmak.
Ulusal Eğitim Bakanlığı, işçi alımlarında kıymetlendirme sürecinde dikkate alınacak kriterleri de metinle birlikte yayınladı. En az 5 yıllık mesleksel tecrübeye sahip olmak 20 puan, Dünya Bankası satın alma yöntemleri konusunda en az 3 yıllık tecrübe sahibi olmak 60 puan, İngilizceyi ve Türkçeyi yeterli derecede yazabiliyor ve konuşabiliyor olmak 10 puan, Microsoft Office programlarını kullanabilmek 5 puan kıymetlendirme tesir edecek.