Memleket Partisi Denizli vilayet lideri istifa etti

TerraNova

New member
Memleket Partisi Deniz Vilayet Lideri Yılmaz İçin’in de ortalarında bulunduğu sekiz vilayet idare şurası üyesi, yaptıkları basın açıklaması ile partilerinden istifa ettiklerini duyurdu. İçin, birtakım idare heyeti üyeleri ile bir arada rahatsızlıklarının olduğunu belirterek, “gorevimizi bırakıyoruz. Bundan daha sonraki süreçte de bağımsız olarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

İçin, yaptığı açıklamada şunları söylemiş oldu:

“Sizin bir ilçe lideriniz genel merkezi arayıp, oradan divan lideri isterse bundan da sizin haberiniz yoksa ya da sizin bir ilçe lideriniz o davette bilgi ya da yardım istemiyorsa, siz burada karışamıyorsunuz. 350 bin nüfuslu Pamukkale’de bir kongre yapmamız fazlaca acı bir durumdur. Bizim ona müdahil olmamız durumunda en az 300 kişi gelirdi, 80 kişi oy kullanırdı. Uygun bir çıkış yapabilirdik. Fakat bunların hepsi maalesef benim kusurum değil.

Birtakım düşüncelerimizi, ben genel liderimizle da paylaşmak istedim. Cuma günü telefonuna ulaşamadım. Tesadüf Muğla Vilayet Liderimizi aradım. Yanında olduğunu, yangın bölgelerini dolaştıklarını söylemiş oldu. İstedim, ‘Efendim, fazlaca acil bir durum, Türkiye’nin neresinde olursanız olun 10 dakika sizinle görüşmem lazım, size gereksinimim var’ dedim ancak bugün, benim genel liderim bana dönmüyor. Artık bir vilayet liderini siz buraya tayin ettirseniz ve sizden yardım istiyorsa genel lider dönmek zorundadır.”