Micheal Frey Fenerbahçelileri kızdıracak: Bedel ödedim

Exxo

New member
Fenerbahçe’nin 2018 yılında transfer ettiği lakin bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Michael Frey, Belkçika’nın gruplarından Royal Antwerp’e satılmıştı. Bu dönem Royal Antwerp’teki performansıyla göz dolduran Michael Frey, ülkesinin basınına verdiği söyleşide “Fenerbahçe’de geçirdiğim süreç boyunca inanılmaz deneyim kazandım. bununla birlikte bedel de ödedim” dedi.

Blick’te yer alan habere göre; ligde 10 maça çıkan ve 12 gol atan İsviçreli golcü Micheal Frey, mesleğinin en epey gol attığı dönemlerinden birisini yaşıyor. Belçika’ya transfer olduğundan bu yana birinci kere konuşan Michael Frey, Fenerbahçe’deki mesleğine ait şu açıklamalarda bulundu:

“Maçlarımı tahlil ediyorum. Üst seviye forvetleri takip ediyorum ve her vakit kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ben futbolla yaşayan birisiyim.

Ulusal grupta olmayı natürel ki isterim. Fakat şu an seçilmediğim için Murat Yakın ve takımına rastgele bir kırılganlığım yok. Şu anda heyecanı televizyondan yaşıyorum.

Fenerbahçe’de geçirdiğim süreç boyunca inanılmaz deneyim kazandım. hem de bedel de ödedim. Şu sıralar Royal Antwerp’te olmaktan mutluyum.”