FreeDoom
New member
Bazı okuma önerileri: Kimberlé Crenshaw’ın “Kesişimsellik Üzerine: Temel Yazılar”; Bell Hooks’un “Feminizm Herkes İçindir”; Angela Y. Davis’in yazdığı “Kadınlar, Irk ve Sınıf”; ve Mikki Kendall’ın yazdığı “Hood Feminizm: Bir Hareketin Unuttuğu Kadınlardan Notlar”.
Debbie Downer’la çalışmak
Seni finanse etmeyeceğim
Zindandan selamlar
Ne olursa olsun, küflü, böceklerin istila ettiği alanlarda çalışmak en iyi ihtimalle tatsızdır ve iyi değildir. Şikayetlerinizi üniversite dışına taşımanız gerekebilir. Örneğin, Mesleki Güvenlik ve Sağlık İdaresi’nin, “varlıklarının tespit edilmesi üzerine sürekli ve etkili bir imha programının başlatılması gerektiğini” belirten haşere kontrol kılavuzları vardır. Kurumun ayrıca küf, hava kalitesi ve gerçekten güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamına giren her şey için standartları vardır. Eğer üniversite uzun vadede kendi bünyesinde sorumluluk almak istiyorsa artık bir üst otoriteye yönelmenin zamanı gelmiştir. Ayrıca, kampüs gazetelerinin harap tesisler ve kayıtsız yönetimler söz konusu olduğunda gerçekten iyi bir iş çıkarma eğiliminde olduğunu da belirtmek isterim. Umarım biraz rahatlama olur.
Debbie Downer’la çalışmak
Hassas bir durumdasınız ama yine de sınırlamalara izin veriliyor. Bu kadın nedense umutsuzluğa kapılmış durumda. Bazı insanlar da aynen böyledir. Belki bu bir başa çıkma mekanizmasıdır. Belki sosyal beceri eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Belki depresyonun bir belirtisidir. Kim bilir? Bir dahaki sefere sizi paramparça olmuş hayallerinizin yoluna sürüklemeye başladığında, onun fikrini almaya hakkı olmasına rağmen, daha olumlu bir tutum geliştirmek için çok fazla kişisel çalışma yaptığınızı söyleyin. Ona, bu çalışmanın bir kısmının, hiçbir umut bırakmayan konuşmalardan kaçınmayı gerektirdiğini ve tartışmayı sürdürmemeyi tercih ettiğinizi söyleyin. Kötü tepki verebilir ve öfkesini kaybedebilir, ancak iş hayatınızın büyük bir kısmını ruh halinizi bu kadar etkileyen birini dinleyerek geçiremezsiniz ve sırf onun duygusal otokontrol eksikliğinden kaçınmak için sessizce acı çekemezsiniz.İş arkadaşım gerçekten moral bozucu. Dünyanın 20 yıl sonra nasıl yanacağını, insanların nasıl temelden çürümüş olduğunu ve aksini düşünen birinin ne kadar aptal olduğunu duymadan onunla sohbet etmek imkansız. Bu kadından kaçamıyorum çünkü küçük ofisimizde haftada iki kez yalnız çalışıyoruz. Kendisi aynı zamanda benim amirim ve benden 20 yaş büyük. Konuşmaları hafifletmeye ya da karanlık konulardan uzaklaşmaya çalıştım ama o alaycı bir tavırla homurdanıyor ve kaynaklarını aktarıyor.
Anksiyete önleyici ilaçlar alıyorum ve birlikte çalıştığımız her seferde kendimi karanlık bir ruh halinde hissediyorum. Yıllarımı terapide geçirdim ve hayata ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirme çabamdaki rolüme dair umutlu bir bakış açısına sahibim. İyimserliğin zayıf fikirlilerin işi olduğu iddiasından rahatsız oldum. Sınırlara pek iyi tepki vermiyor ve çabuk sinirleniyor. Kendimi onların alaycılığından nasıl koruyabilirim?
Anonim
Seni finanse etmeyeceğim
Akranlarla ilişkili çeşitli işletmelere finansal katkıda bulunmaya yönelik sosyal baskı büyük olabilir. Ben topluluğu desteklemeye yönelik ortak çabalardan yanayım, ancak bu bağış toplama çağrıları oldukça fazla şey gerektiriyor. Herkesin katkıda bulunma imkanı veya isteği yoktur. Bu bir mahkumiyete yol açabilir, ancak bu bir suç değildir. Eğer ikiyüzlü olmak istemiyorsanız, ikiyüzlü olmayın. Konuşmayı neden bıraktığınız sorulursa, basitçe şunu söyleyin: “Maddi veya başka bir şekilde katkıda bulunacak hiçbir şeyim yok.” Sempatik hissediyorsanız, doğum gününü veya zamansız ölümü kabul ederek kibar bir şeyler ekleyebilirsiniz. Meslektaşlarınız bu bağış toplama etkinlikleriyle ilgili grup sohbetlerinden ayrıldığınızı fark edebilir ve davranışınızı yargılayabilir, ancak siz vazgeçme hakkına sahipsiniz. Sadece onların yargılarına ne kadar tahammül edebileceğinize karar vermelisiniz.Acil durum uzmanı olarak meslektaşlarımla 7/24 WhatsApp üzerinden iletişim kuruyorum. Planlanmamış işe devamsızlıklar gibi zaman açısından kritik raporlar, hasta çalışanın bildirimi üzerine işleme alınır.
Ancak WhatsApp’ımız düzenli olarak kutuplaştırıcı bir sosyal foruma dönüşüyor. Doğum günü bağışı talepleri, istismarcı bir meslektaşının görevi üstlendikten sonra direktörlüğe terfi ettirilmediği yönünde söylentiler ve son zamanlarda yaşlı bir ebeveynini kaybeden sürekli şikayetçi bir şikayetçi var. Kişilerarası çatışmalardan dolayı yukarıdaki grup konusunda hevesli değilim.
Sorun şu ki, sohbetten çıktığımda bu sohbetlerden ayrılan kişinin ben olduğu kolayca belirlenebiliyor. Takım oyuncusu olmayı reddeden bir yabancı olarak görülecektim. Ama sevmediğim ya da saygı duymadığım iş arkadaşlarıma para aktaran ikiyüzlü biri olmak istemiyorum. Düşünceleri mi?
Anonim
Zindandan selamlar
İngilizce bölümünün harap, böceklerin istila ettiği bir binada yer aldığı ve sözde yenileme yapılması planlanan ama asla gerçekleşmeyen birden fazla öğretmenlik işim oldu. Bazen üniversiteler, altyapı için yeterli para olmadığı için tesislerinin bu şekilde bakıma muhtaç hale gelmesine izin veriyor. Bazen umursamıyorlar.Büyük bir şehirde büyük bir üniversitede çalışıyorum. Bu üniversite ülkenin en iyilerinden biri olarak kabul edilir ve mükemmel bir üne sahiptir. Ana kampüsteki binaların çoğu neredeyse 100 yaşındadır. Binalar, yaşları göz önüne alındığında beklenebilecek tüm sorunları yaşıyor gibi görünüyor: eski borular, drenaj sorunları, ısıtma ve soğutma sorunları ve binamda/ofisimde birkaç kez: küf, su baskını ve bir keseli sıçanın ziyareti. Bu eski binalardan birinin bodrumunda çalışıyorum; pencereler yer altında ve çoğu zaman sızıntı kaynağı oluyor.
Sadece birkaç gün önce ofisi yine su bastı. Bu en son gerçekleştiğinde bana küf olmadığı söylendi. Tesis ekibi sorumluluğu bina yönetimine devreder ve o da bu sorumluluğu tesise geri iletir. Patronumdan departmanımızın başkan yardımcısına kadar hiç kimse bu konuları ciddiye almayacak. Şimdi yağmur mevsimi. Yakında ofisimde birkaç sızıntı ve su baskını daha olacak ve muhtemelen çalışmaya devam edeceğim; temiz hava yok, bol nem ve kemirgenlerin olası ziyareti. Aklımın sonuna geldim. Bu konuyu gündeme getirmeye devam etmeli miyim?
Anonim
Ne olursa olsun, küflü, böceklerin istila ettiği alanlarda çalışmak en iyi ihtimalle tatsızdır ve iyi değildir. Şikayetlerinizi üniversite dışına taşımanız gerekebilir. Örneğin, Mesleki Güvenlik ve Sağlık İdaresi’nin, “varlıklarının tespit edilmesi üzerine sürekli ve etkili bir imha programının başlatılması gerektiğini” belirten haşere kontrol kılavuzları vardır. Kurumun ayrıca küf, hava kalitesi ve gerçekten güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamına giren her şey için standartları vardır. Eğer üniversite uzun vadede kendi bünyesinde sorumluluk almak istiyorsa artık bir üst otoriteye yönelmenin zamanı gelmiştir. Ayrıca, kampüs gazetelerinin harap tesisler ve kayıtsız yönetimler söz konusu olduğunda gerçekten iyi bir iş çıkarma eğiliminde olduğunu da belirtmek isterim. Umarım biraz rahatlama olur.