Resmi Gazete’de bugün (21 Ekim 2021)

TerraNova

New member
YASAMA KISMI

TBMM KARARI

1309 Hudut, Şümul, Ölçü ve Vakti Cumhurbaşkanınca Takdir ve Tespit Edilmek Üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Birleşmiş Milletlerin Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti’nde İcra Ettiği Harekât ve Misyonlar Kapsamında Yurt Dışına Gönderilmesi ve Cumhurbaşkanınca Verilecek Müsaade ve Belirlenecek Temeller Çerçevesinde Bu Kuvvetlerin Kullanılması İçin Verilen Müsaadenin Mühletinin Anayasa’nın 92’nci Hususu Uyarınca 31/10/2021 Tarihinden İtibaren Bir Yıl Uzatılmasına Dair Karar

YÜRÜTME VE YÖNETİM KISMI

YÖNETMELİKLER

–– Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Dernekler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Şurası Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Karayolları Motorlu Araçlar Mecburî Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Temelleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Hitit Üniversitesi Göç Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜGAM) Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik
–– Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve İmtihan Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Önlisans ve Lisans Öğretim Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

YARGI KISMI

ANAYASA MAHKEMESİ KARARLARI

–– Anayasa Mahkemesinin 22/9/2021 tarihindeki ve E: 2021/16, K: 2021/62 Sayılı sonucu
–– Anayasa Mahkemesinin 7/9/2021 tarihindeki ve 2016/8776 Müracaat Numaralı sonucu
–– Anayasa Mahkemesinin 7/9/2021 tarihindeki ve 2017/18232 Müracaat Numaralı sonucu

İLÂN KISMI

a – Yargı İlânları
b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c – Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Bedelleri