TerraNova
New member
YASAMA KISMI
TBMM KARARLARI
1288 Türkiye Büyük Millet Meclisinin Çalışma Mühletinin Uzatılmasına İlişkin Karar
1289 Sayıştay Başkanlığı İçin Yapılan Seçime Dair Karar
YÜRÜTME VE YÖNETİM KISMI
CUMHURBAŞKANI KARARI
–– Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 4127)
YÖNETMELİKLER
–– Veteriner Tıbbi Eserler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Bahçeşehir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Siirt Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği
GENELGE
–– 30 Haziran Kollayıcı Aile Günü ile İlgili 2021/12 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi
BİLDİRİ
–– Gümrük Genel Bildirisi (Tarife-Sınıflandırma Kararları) (Seri No: 35)
ŞURA KARARLARI
–– şahsi Dataları Müdafaa Şurasının 09/06/2021 tarihindeki ve 2021/571 Sayılı sonucu
–– Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Heyetinin 22/06/2021 tarihindeki ve 9630 Sayılı sonucu
İLÂN KISMI
a – Yargı İlânları
b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c – Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Pahaları
TBMM KARARLARI
1288 Türkiye Büyük Millet Meclisinin Çalışma Mühletinin Uzatılmasına İlişkin Karar
1289 Sayıştay Başkanlığı İçin Yapılan Seçime Dair Karar
YÜRÜTME VE YÖNETİM KISMI
CUMHURBAŞKANI KARARI
–– Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 4127)
YÖNETMELİKLER
–– Veteriner Tıbbi Eserler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Bahçeşehir Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Siirt Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliği
GENELGE
–– 30 Haziran Kollayıcı Aile Günü ile İlgili 2021/12 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi
BİLDİRİ
–– Gümrük Genel Bildirisi (Tarife-Sınıflandırma Kararları) (Seri No: 35)
ŞURA KARARLARI
–– şahsi Dataları Müdafaa Şurasının 09/06/2021 tarihindeki ve 2021/571 Sayılı sonucu
–– Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Heyetinin 22/06/2021 tarihindeki ve 9630 Sayılı sonucu
İLÂN KISMI
a – Yargı İlânları
b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c – Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Pahaları