SEV’in yeni lideri Piraye Fazilet oldu

TerraNova

New member
Bünyesinde Üsküdar Amerikan Lisesi (UAA), Tarsus Amerikan Koleji (TAC), İzmir Amerikan Koleji (ACI), SEV Amerikan Koleji (SAC), Üsküdar, İzmir ve Tarsus SEV İlköğretim Okulları ve SEV Yayıncılık (Redhouse ve Redhouse Kidz) bulunan Sıhhat ve Eğitim Vakfı’nda (SEV) bayrağı yeni İdare Şurası devraldı.

SEV’in yeni İdare Konseyi Lideri, memleketler arası hukuk alanının uzman isimlerinden, Türkiye’nin önde gelen hukuk ofisi Erdem&Erdem’in Kurucu ve Yönetici Ortağı Avukat Piraye Fazilet oldu. Bayrağı iki periyottur SEV’de İdare Heyeti Başkanlığı vazifesini yürüten Tarsus Amerikan Koleji mezunu, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane’den (TAC’84) devralan İzmir Amerikan Koleji mezunu Piraye Fazilet (ACI’80), şunları söylemiş oldu:

“Çocuklarımızın geleceği okullarımıza, okullarımızın geleceği vakfımıza emanet”

“Yarınlara bırakılacak en pahalı mirasın, bütünsel bir eğitim vizyonuyla yetiştirilmiş, sağlıklı ve hassas bireyler olduğuna inanıyorum. SEV Mütevelli Heyeti ve İdare Heyeti Üyeliğimin akabinde, artık de SEV İdare Konseyi Lideri olarak bu saygın bakılırsave devam edeceğim için epeyce memnunum. Çocuklar, hoş yarınlar için en büyük umudumuzdur. Onlara varlıklı ve dönüştürücü bir eğitim sunarak, etrafa, beşere, tabiata saygılı, meraklı ve dürüst bireyler olmalarına katkı sağlayacak olmaktan onur duyuyorum.”

SEV Mütevelli Heyeti’nin oylarıyla seçilen İdare Konseyi Lideri ve üyeleri, farklı bölümlerde üst seviye bakılırsavlerde iş hayatlarını etkin olarak sürdüren profesyonellerden oluşuyor. Önümüzdeki üç yıllık periyotta, Başkanlığını Erdem&Erdem Hukuk Bürosu’nun Kurucu ve Yönetici Ortağı Avukat Piraye Erdem’in yürüteceği ve tamamı Üsküdar Amerikan Lisesi, İzmir Amerikan Koleji ve Tarsus Amerikan Koleji mezunları olan yeni SEV İdare Şurası şu isimlerden oluşuyor:

Asil üyeler:

Lider, Piraye Fazilet (ACI’80)
Esra Yazıcı Tözge (ACI’84)
Ali Uzun (ACI’01)
Canan Özsoy (UAA’80)
Pelin Urgancılar (UAA’93)
Berna Ülman (UAA’83)
Lider Kaplancık (TAC’87)
H. Ruhi Koçak (TAC’84)
Rasim Küçükkurt (TAC’84

Yedek üyeler:

Ömür Kula (ACI’99)