Tarsus İY Lideri: Forması terlemeden alandan çıkanları gördüm

Exxo

New member
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta geçtiğimiz gün Uşakspor ile 1-1 birliktee kalan Tarsus Egzersiz Yurdu Lideri Şahin Kırbıyık, maç daha sonrası toplumsal medya hesabından sitemkar bir paylaşımda bulundu. “Verdiğim onca paraya inek alsaydım, memleketime sütünü parasız dağıtsaydım memleketim ihya olurdu. Eşek alsaydım kargo kurardım. Yedikleri, içtikleri haram olsun. Eşek değil, inek değil, bilin bakalım bu ne!” biçiminde paylaşımda bulunan Kırbıyık, bu kelamların ahlaki olmadığını söyleyen kimi kullanıcılara da ikinci bir paylaşımda, “Paylaşımımın ahlaki olmadığını söyleyenler bu gücü nereden alıyor? Dolandırıcıların kandırarak iş yapması, benim değil Tarsus halkımın umutlarıyla oynaması. Bu mu ahlaki?” diye sordu

“BUNU İSTİYORUZ’ DEDİLER, HEPSİNİ ALDIK”

Paylaşımlarının gerisinde olduğunu lakin yanlış anlaşıldığını belirten Şahin Kırbıyık, toplumsal medyada yazdığı yazının katiyetle futbolculara hakaret içermediğini ve kandırılmayı hazmedemediğini söylemiş oldu. Kırbıyık, “Sosyal medyada yazdığım yazı futbolculara muhakkak hakaret içermiyor. Ben kendime kızıyorum. Keşke inek alsaydım, inek besleseydim. Eşek alsaydım daha avantajlı olur, Tarsus’a daha faydalı olurdum. En sıradaninden fabrika açsaydım. Yüzlerce insan oradan ekmek yer. Onlar da hasılatını Tarsus’a harcar. Keşke ben Tarsus Egzersiz Yurdu’na lider olmasaydım ideolojisiyle o kelamları sarf ettim. Zira kandırılmalar, aldatılmalar, yarı yolda bırakılmalar o kadar epeyce ki bu dalda. Ancak bunu maalesef beşerler farklı farklı kıymetlendirdi. Ben işadamı olduğum için kandırılmayı hazmedemiyorum. Beşerler kadroyu oluşturmuşlar, menajer aracılığıyla yanıma gönderdiler. Anlamıyorum. ‘Bunu istiyoruz, listemizde birinci bunlar var’ dediler, hepsini aldık. Şampiyonluk takımı kuruldu. Tesisi yaptık. Bu kadar para gitmemeliydi. Benim serzenişim, keşke Tarsus’a mandıra kursaydım. Ortalama 30 milyonluk bir maliyet var” tabirlerini kullandı.

“FORMASI TERLEMEDEN ALANDAN ÇIKANLARI GÖRDÜM”

Tarsus Antrenman Yurdu’na memleket sevdalısı olduğu için lider olduğunu aktaran Kırbıyık, birtakım futbolculara ise sitem dolu kelamlar sarf etti. Kırbıyık, “Futbolcular rahata ermiş. Ben geçen hafta Uşak maçına gittim, forması terlemeden alandan çıkanları gördüm. Bu bence yanlış. Reaksiyonlara yalnızca gülüyorum. Beşerler yazılan yazıyı okumuyor. Birebir sözlerin ardındayım. Futbol dünyasında maalesef herkes bir yerden gdolayıyor” diye konuştu.

ROTASYON VE TRANSFER SİNYALİ

Kırbıyık, taraftara dönem başında şampiyonluk kelamı verdiğine vurgu yaparak, “Hocamız şu anda yeni geldi. Futbolcuları tanımaya çalışıyor. Rotasyon olacak. Para harcanacaksa bir daha harcayacağım. Zira benim memleketime şampiyonluk kelamım var. Ne olursa olsun o şampiyonluk gelecek” tabirlerini kullandı.

“BEN aslına bakarsan MAÇA GİTMİYORUM Kİ”

Kendisine 6 maç ceza geleceği istikametindeki söylentilere de değinen Kırbıyık, “Futbol federasyonu 6 maç ceza verecekmiş bana. Ben aslına bakarsanız maça sıhhat sıkıntılarımdan dolayı gidemiyorum ki. Ben iş ömründe başarılıyım Allah’a epey şükür. İsterim ki Tarsus Antrenman Yurdu da bu muvaffakiyetten nasibini alsın” açıklamasını yaptı.

TARSUS ANTRENMAN YURDU LİDERİ’NİN REAKSİYON ÇEKEN PAYLAŞIMI