Torrent’in maliyeti muhakkak oldu: İşte ekip tarihinde görülmemiş bonuslar

Exxo

New member
Galatasaray’ın yeni teknik yöneticisi İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent’in maliyeti aşikâr oldu. Terim’in yerine getirilen Torent’in mukavelesinin sarı-kırmızılı grubun tarihinde görülmemiş bonuslara sahip olduğu ortaya çıktı. Şampiyonluk savı kalmayan idare, yeni hocasını Avrupa amacına motive etmeye çalışıyor.

Sabah’ın haberine göre; İspanyol çalıştırıcı için mukaveleye lig ikinciliği, üçüncülüğü hatta dördüncülüğü için geçerli muvaffakiyet primleri koyuldu. Torrent ve takımının dönem sonuna kadar 1 milyon euro alacağı öğrenildi. Bu ortada Fatih Terim’e yalnızca lig şampiyonluğu için 3 milyon TL prim ödenecekti.

‘8 HAFTADIR SİZİ İZLİYORUM’

Domenec Torrent’in tam 50 gün evvel G.Saray’ın gündemine geldiği ortaya çıktı. 21 Kasım’da 2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisinde oyundan atılan Fatih Terim’in performansını sorgulamaya başlayan idare, B Planı olarak Torrent’i belirledi. İspanyol hocaya dönem sonu için ‘hazır ol’ iletisi gönderildi. Lakin berbat sonuçlar devam edince bu operasyon ocak ayına çekildi ve Terim’le yollarını ayıran idare jet süratiyle Torrent’i getirdi. 59 yaşındaki çalıştırıcı, Florya’da oyunculara yaptığı konuşmada, “8 haftadır sizi takip ediyorum, maçlarınızı izliyorum” diyerek gruba hakim olduğunun bildirisini verdi.

TORRENT’TEN EKİBE BİLGİLENDİRME

Grubu bilgilendiren Torrent, ”Bu ekibin en değerli sorunu, epey kolay gol yemesi. Sağ ve sol bekler kenarlarda hayli kalıyor ve merkez boşalıyor. Bu sorunu çözeceğiz. Birbirinize uzak oynadığınız için savunma yaparken daha epeyce yoruluyorsunuz. Artık merkezi kapatarak oynayacağız. Duran top için mesai harcamamız gerek.” dedi.