FreeDoom
New member
Borsa İstanbul’da 25 şirket bu yıl halka arz olarak süreç görmeye başladı. Sırada onay bekleyen 30 şirket taslak izahnamesini yayınlarken, listeye her ay yenileri de dahil oluyor. Geçtiğimiz yıl 52 şirket ile son yılların rekoru kırılırken, bu yıl bu sayının üzerine çıkılması beklentileri ise sürüyor.
Yurt içi ferdî yatırımcının, bilhassa merakla beklediği ve dağıtım formunun eşit dağıtım yoluyla yapılacağı bilinen, 4 şirketin halka arz ayrıntıları şöyleki;
Obase Bilgisayar
Halka arz edilecek hisselerin toplam nominal bedeli 14.000.000 TL olup, çıkarılmış sermayeye oranı %40, sermaye artırımı daha sonrasında ulaşılacak 45.500.000 TL fiyatındaki çıkarılmış sermayeye oranı ise %30,77 olacak.
Halka arz kodu; #OBASE
Halka arz tarihi; Tarihi çabucak hemen açıklanmadı – 2 iş günü mühletle talep toplanacak.
Halka arz fiyatı; Belirtilmedi
İşlem goreceği Pazar; Ana Pazar
Dağıtım metodu; Eşit Dağıtım
Oncosem Onkolojik Sistemler
İlaç hazırlama sistemleri alanında Ankara’da faaliyet gösteren şirketin halka arzında, Yurt İçi Ferdi yatırımcıya 1.175.000 adet hisse satışa sunulacak.
ONCSM koduyla halka açılacak şirketin halka arzına iştirak sağlamak isteyen Yurt İçi Ferdî yatırımcılar, yalnızca İnfo Yatırım üzerinden taleplerini iletebilecek.
Halka arz kodu; #ONCSM
Halka arz tarihi; Açıklanmadı
Halka arz fiyatı; 22,70 TL (*Taslak İzahname)
Dağıtım prosedürü; Eşit dağıtım
Satışa sunulacak hisse ölçüsü; 4.700.000
Kaymet Metal
Kaymet Metal, Borsada satış formülüyle, tüm yatırımcılara eşit dağıtım uygulanarak halka arz edilecek. Kaymet Metal, sermaye artırımı yoluyla halka arz edeceği 9.000.000 TL nominal bedelli ve ortak satışı yoluyla halka arz edeceği 1.500.000 TL nominal bedelli hisseler olmak üzere toplam 10.500.000 nominal pahalı hisselerini halka arz daha sonrası 33.000.000 TL’ye ulaşacak çıkarılmış sermayeye oranı %31,82 olacak.
Halka arz kodu; #KAYMT
Halka arz fiyatı; Açıklanmadı
Dağıtım tekniği; Eşit dağıtım
Satışa sunulacak hisse ölçüsü; 10.500.000
Kıraç Galvaniz
Kıraç Galvaniz halka arzı borsada satış prosedürü ile yapılacak olup, tüm yatırımcılara eşit dağıtım ile hisselerin satışı gerçekleşecek. Halka arza katılmak isteyen yatırımcılar, Borsa İstanbul’da süreç yapma yetkisi bulunan tüm aracı kurum ve bankalar üzerinden iştirak sağlayabilecek.
Halka arz tarihi; Açıklanmadı – Süreç saatleri 10:30 – 13:00
Dağıtım formülü; Eşit dağıtım
Satışa sunulacak hisse ölçüsü; 28.500.000
Tahsisat oranları; Tüm yatırımcılara eşit
Bu makale birinci vakit içinderda halkaarz.net üzerinde yayımlanmıştır
Yurt içi ferdî yatırımcının, bilhassa merakla beklediği ve dağıtım formunun eşit dağıtım yoluyla yapılacağı bilinen, 4 şirketin halka arz ayrıntıları şöyleki;
Obase Bilgisayar
Halka arz edilecek hisselerin toplam nominal bedeli 14.000.000 TL olup, çıkarılmış sermayeye oranı %40, sermaye artırımı daha sonrasında ulaşılacak 45.500.000 TL fiyatındaki çıkarılmış sermayeye oranı ise %30,77 olacak.
Halka arz kodu; #OBASE
Halka arz tarihi; Tarihi çabucak hemen açıklanmadı – 2 iş günü mühletle talep toplanacak.
Halka arz fiyatı; Belirtilmedi
İşlem goreceği Pazar; Ana Pazar
Dağıtım metodu; Eşit Dağıtım
Oncosem Onkolojik Sistemler
İlaç hazırlama sistemleri alanında Ankara’da faaliyet gösteren şirketin halka arzında, Yurt İçi Ferdi yatırımcıya 1.175.000 adet hisse satışa sunulacak.
ONCSM koduyla halka açılacak şirketin halka arzına iştirak sağlamak isteyen Yurt İçi Ferdî yatırımcılar, yalnızca İnfo Yatırım üzerinden taleplerini iletebilecek.
Halka arz kodu; #ONCSM
Halka arz fiyatı; 22,70 TL (*Taslak İzahname)
Dağıtım prosedürü; Eşit dağıtım
Satışa sunulacak hisse ölçüsü; 4.700.000
Kaymet Metal
Kaymet Metal, Borsada satış formülüyle, tüm yatırımcılara eşit dağıtım uygulanarak halka arz edilecek. Kaymet Metal, sermaye artırımı yoluyla halka arz edeceği 9.000.000 TL nominal bedelli ve ortak satışı yoluyla halka arz edeceği 1.500.000 TL nominal bedelli hisseler olmak üzere toplam 10.500.000 nominal pahalı hisselerini halka arz daha sonrası 33.000.000 TL’ye ulaşacak çıkarılmış sermayeye oranı %31,82 olacak.
Halka arz kodu; #KAYMT
Dağıtım tekniği; Eşit dağıtım
Satışa sunulacak hisse ölçüsü; 10.500.000
Kıraç Galvaniz
Kıraç Galvaniz halka arzı borsada satış prosedürü ile yapılacak olup, tüm yatırımcılara eşit dağıtım ile hisselerin satışı gerçekleşecek. Halka arza katılmak isteyen yatırımcılar, Borsa İstanbul’da süreç yapma yetkisi bulunan tüm aracı kurum ve bankalar üzerinden iştirak sağlayabilecek.
Halka arz tarihi; Açıklanmadı – Süreç saatleri 10:30 – 13:00
Dağıtım formülü; Eşit dağıtım
Satışa sunulacak hisse ölçüsü; 28.500.000
Tahsisat oranları; Tüm yatırımcılara eşit
Bu makale birinci vakit içinderda halkaarz.net üzerinde yayımlanmıştır