Trump, hukuk firmalarına karşı misilleme kampanyasında kayıp gününde acı çekiyor

FreeDoom

New member
Skadden Arps anlaşması müzakerenin daha pahalı olabileceğini gösteriyor. Paul Weiss, Pro -Bono çalışmalarına 40 milyon ABD doları teslim edeceğini, Skadden Arps anlaşmasının bu tutarı iki katından fazla artırdığını söyledi. İş, hukuk toplumundaki kişiler tarafından, hukuk firmalarının kendi taraflarında yasaya sahip oldukları durumlarda gereksiz teslimiyet olarak gördükleri gereksiz teslimiyet olarak kabul edildi.

Perşembe günü, Skadden'in Trump yönetimi ile bir sözleşme yapmak istediğini bildirdikten sonra, bir grup mezun – hukuk bürosunda kamu çıkarları için prestijli bir programın bir parçası – dolaşımda bir mektup başlattı. Hukuk bürosunun yönetiminin “hukukun üstünlüğüne yasadışı müdahalelere karşı çıkmak, tüm haksız eylemlerle mücadele etmek için” tüm önlemleri alması ve “New York tarafından kontrol edilen mektubun bir kopyasını” avukatların demokrasiyi savunmada eleştirel, tarafsız rolü hakkında kamuya açıklamak “için çağırdı.

Organizatörlerin Skadden'in liderliğine ulaşmayı umduğu mektup, konuyu bilen iki kişiye göre yaklaşık 400 imza topladı.

Trump, Skadden Arps'ın gazilere, askeri ve kolluk kuvvetlerinin üyelerine, ilk yardımcıların yanı sıra eyalet ve yerel yönetim yetkililerine sağlayacağını söyledi. Beyaz Saray'a göre, profesyonelleri, anti -semitizm ile ilgili yasal sorunlar da içerecek ve genel olarak -ono çalışması “tüm siyasi spektrumu temsil edecek”.

Başkan, aylarca muhafazakarları veya nedenlerini temsil etmeyi reddettiğini söylediği şirketlere yönlendirdi. Yönetici komutlarını yapmaya zorlamalıdırlar.

Beyaz Saray tarafından yayınlanan bir gerçeğe göre, Skadden Arps, hukuk firmasının avukatlarının siyasi görüşleri nedeniyle geçmişte büyük ulusal hukuk firmalarının yasal temsilini almayan gruplar arasında siyasi olarak disenfr üyeleri gibi müşterileri temsil etmeyi reddetmeyecektir.

Çarşamba günü, başkan başarı öyküsü nedeniyle büyük hukuk firmalarını topuklara getiriyormuş gibi yaptı.

“Hepsi eğilip şöyle diyorlar:” Efendim, çok teşekkür ederim, “dedi Bay Trump ve sorduklarını ekledi:” Nerede imza atıyorum? Nereyi imzalayacağım? “

Jessica Silver-Greenberg Ve Ben Protess New York'tan raporlamaya katkı.